Logo
  • Nieuws
  • 17 februari 2015
  • Hilal Dilmac
  • Bron: Topemployer.nl

Behoort u tot de Top Employers Nederland 2015?

De Top Employers-certificering werd dit jaar wederom toegekend aan 45 Nederlandse organisaties: organisaties die voor hun personeelsbeleid de hoogste normen toepassen. Elk van deze organisaties heeft aangetoond over een toekomstgerichte Human Resources-omgeving te beschikken met een continue optimalisering van de arbeidsvoorwaarden en een toonaangevende ontwikkeling van de medewerkers.

Hans Rothweiler, Member of the Executive Board Top Employers Institute (links) reikt de Top Employer Award uit aan Marco Gramser, directeur P&O CSU.

Het Top Employers Institute certificeert wereldwijd condities die werkgevers creëren voor hun medewerkers. Anders dan voorgaande jaren worden de organisaties geëvalueerd op de volgende aspecten: Talent Strategy, Workforce Planning, On-Boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits, Culture, Ethiek & Integriteit, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Exit-Management.

Prestatiemanagementprogramma’s

Dit jaar zijn 45 organisaties gecertificeerd. JTI Nederland is verkozen tot beste werkgever van Nederland voor 2015. JTI voldeed aan de hoge vereisten en standaarden van het Top Employers Instituut. Naast de Nederlandse markt ontvangt JTI ook het Top Employer-label in 33 andere markten waaronder in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

“Dankzij optimale arbeidsomstandigheden kunnen medewerkers zich op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen. Ons uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat JTI een uitstekende werkomgeving biedt aan haar mensen alsook een breed spectrum aan creatieve initiatieven zoals aanvullende voordelen en prestatie-management-programma’s die goed doordacht zijn en volledig in lijn met de bedrijfscultuur”, aldus Samantha Crous, Regional Director Africa & Benelux voor het Top Employers Instituut.

Budgetcoaching

Naast JTI zijn bedrijven zoals Yarden, LeasePlan enCSU gecertificeerd tot Top Employer Nederland 2015.  P&O directeur Marco Gramser van CSU: “CSU investeert al jaren in goed werkgeverschap. We streven naar optimale werkomstandigheden, waarin onze medewerkers zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Unieke elementen als budgetcoaching, lifestyle advisering, hulp bij psychische klachten en de brede inzet van SROI zijn onderdeel van dat personeelsbeleid. We zijn trots op de erkenning van onze visie en aanpak. Het is een stimulans ons hier op te blijven richten.”

Ga voor een overzicht van alle Top Employers 2015 naar http://www.top-employers.com

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.