Logo
  • Download
  • 11 juni 2015

'Wij zijn allemaal hetzelfde. Het valt dus wel mee met die culturele verschillen.'

Interview met Koen Hofkes in De Psycholoog. “Toen ik eenmaal zelf aan het werk ging, had ik een grote behoefte om de kennis waarmee ik werkte zo exact en repliceerbaar mogelijk te maken. Daarom ben ik gecharmeerd van psychologische tests, want dan kan ik het vak psychologie combineren met mijn hang naar exactheid.”
Beeld 'Wij zijn allemaal hetzelfde. Het valt dus wel mee met die culturele verschillen.'

Download

Download
Aangeboden door:
HFMtalentindex

Bekijk hier het hele interview: Interview Koen Hofkes- De psycholoog, juni2015

HFMtalentindex, meer rendement uit talent. HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De innovatieve online assessments en tools van HFMtalentindex bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Waarom scoort het ene team beter dan het andere? Welke combinatie van talenten werkt het best? HFMtalentindex is een compleet geïntegreerd online systeem voor uw hele HR-proces. Vanuit één systeem beschikt u over professionele tools voor Assessment, Development, Performance en Talent Analytics.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

HR Benchmark 2019
Download de gratis whitepaper

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.