Logo
  • Download
  • 4 juli 2019

Talentmanagement: de nieuwste ontwikkelingen

Talentmanagement gaat over mensen en over data. PiCompany brengt beide samen met geavanceerde online tools en Talent Analytics. Zo zorgen we ervoor dat organisaties succesvol kunnen zijn.
Beeld Talentmanagement: de nieuwste ontwikkelingen

Download

Type:
PDF
Grootte:
18 pagina's
Download
Aangeboden door:
PiCompany

PiCompany is specialist in geavanceerde online assessment en development tools en talent analytics. Hiermee stellen wij organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen. Hierdoor kunnen ze gericht inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Onze oplossingen zijn robuust, modulair en schaalbaar, wetenschappelijk onderbouwd en eenvoudig te gebruiken. Hiermee leveren we concrete oplossingen voor actuele thema’s zoals selectie, talentmanagement en competentiemanagement. Zo stellen we organisaties en de mensen die er werken in staat om, nu en later, succesvol te zijn.

Deze whitepaper bevat achtergrondinformatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Talentmanagement, inclusief een Stappenplan 'Van beleid naar resultaat'.

Download gratis de whitepaper.

PiCompany biedt organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met onze geavanceerde tools en Talent Analytics brengen we mensen en data bij elkaar. Zo stellen we organisaties in staat om succesvol te zijn.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

HR Benchmark 2019
Download de gratis whitepaper

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.