Logo
  • Download
  • 20 februari 2017

Raet HR Benchmark 2017: talentmanagement rapport

Traditionele voortgangsgesprekken hebben hun beste tijd wel gehad. Ruim een op de vijf Nederlandse werknemers (21%) schaft het beoordelings- en functioneringsgesprek zelfs liever af. In plaats daarvan zegt 41% van werkend Nederland liever continu feedback te geven en te ontvangen.
Beeld Raet HR Benchmark 2017: talentmanagement rapport

Download

Type:
PDF
Grootte:
72 paginas
Download
Aangeboden door:
Raet

Dat en meer leest u in het speciale talentmanagement rapport van de Raet HR Benchmark, het onderzoek naar HR-trends dat Raet in samenwerking met Kantar TNS (TNS Nipo) uitvoerde onder 1100 medewerkers, 565 HR-managers, 102 bestuurders en 409 zzp'ers.

In het talentmanagement rapport leest u onder andere:

  • De belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van talentmanagement
  • De visie van medewerkers op hun inzetbaarheid en ontwikkeling
  • Inspirerende praktijkverhalen van onder meer UWV, DELA en Arcadis
Raet is marktleider op het gebied van software voor Human Capital Management en personeelsadministratie. De HR-software van Raet, Youforce, is gebaseerd op het IT-concept Software as a Service (SaaS) en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van Human Capital Management als onderdeel van de organisatiestrategie.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.