Logo
  • Download
  • 21 september 2015

Medewerkers en managers van Gemeente Maastricht werken samen aan persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid

De rol van gemeente Maastricht verandert in een snel tempo. Medewerkers moeten aan andere competenties voldoen om die nieuwe rol waar te maken. Met Youforce Performance Management werken managers en medewerkers samen op een moderne manier aan de noodzakelijke persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid.
Beeld Medewerkers en managers van Gemeente Maastricht werken samen aan persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid

Download

Type:
PDF
Grootte:
5 pagina's
Download
Aangeboden door:
Raet

Ook interessant voor u;
Wilt u investeren in talentmanagement, maar staat u nog voor de opgave draagvlak te creëren bij uw directie of hoger management? Download dan gratis het stappenplan van Raet: ‘Hoe stel je een business case voor talentmanagement op’. Daarin leest u hoe u in vier stappen:

  • Een probleemanalyse uitvoert
  • De oplossing beschrijft
  • Een kosten-baten analyse maakt
  • Een projectplan opstelt
Raet is marktleider op het gebied van software voor Human Capital Management en personeelsadministratie. De HR-software van Raet, Youforce, is gebaseerd op het IT-concept Software as a Service (SaaS) en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van Human Capital Management als onderdeel van de organisatiestrategie.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

HR Benchmark 2019
Download de gratis whitepaper

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.