Logo
  • Download
  • 25 juni 2018

HR Benchmark: Rol van HR Special - medewerkers centraal

Medewerkers verwachten een actievere rol van HR. 38% vindt alleen dat HR er vooral is voor directie en hoger management. Dit blijkt onder andere uit het jaarlijkse HR Benchmarkonderzoek dat Raet in samenwerking met marktonderzoekbureau Motivaction uitvoerde onder 1420 medewerkers, 607 HR-professionals, 100 bestuurders en 408 zzp'ers.
Beeld HR Benchmark: Rol van HR Special - medewerkers centraal

Download

Type:
PDF
Grootte:
30 pagina's
Download
Aangeboden door:
Raet

Wat zou HR dan volgens medewerkers beter kunnen doen? Hoe zorgen HR-professionals dat medewerkers tevreden zijn? En ligt de ondersteunende rol juist bij de leidinggevende of bij HR?

De Raet HR Benchmark Rol van HR Special geeft antwoord op deze - en meer – vragen. Lees daarnaast welke visie vakgenoten hebben op de rol van HR.

Raet is marktleider op het gebied van software voor Human Capital Management en personeelsadministratie. De HR-software van Raet, Youforce, is gebaseerd op het IT-concept Software as a Service (SaaS) en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van Human Capital Management als onderdeel van de organisatiestrategie.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.