Logo
  • Download
  • 4 maart 2019

HR Benchmark 2019

Visma | Raet onderzocht hoe werkend Nederland aankijkt tegen belangrijke HR-thema's. Nu talent steeds schaarser is en nieuwe technologieën hun intrede doen op de werkvloer, wordt de rol van HR interessanter, inzicht door People Analytics cruciaal en hebben we flexibele arbeid meer dan ooit nodig, in welke vorm dan ook.
Beeld HR Benchmark 2019

Download

Type:
PDF
Grootte:
32 pagina's
Download
Aangeboden door:
Raet

De HR Benchmark, de 11e editie van het jaarlijkse grootschalige HR onderzoek onder HR, bestuurders, leidinggevenden en medewerkers, zit weer boordevol informatie en inzichten om jouw HR-plannen aan te staven.

Bekijk de resultaten en download de samenvatting en infographics.

Visma? Inderdaad! Raet is onderdeel geworden van Visma en we gaan nu echt samen optrekken. We geloven beide dat we met kennis onze klanten ondersteunen om succesvol te zijn.

Raet is marktleider op het gebied van software voor Human Capital Management en personeelsadministratie. De HR-software van Raet, Youforce, is gebaseerd op het IT-concept Software as a Service (SaaS) en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van Human Capital Management als onderdeel van de organisatiestrategie.

Producttips

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.