Logo
  • Nieuws
  • 18 juni 2008
  • Mariel Hovemann

Win een uniek ‘bedrijfsuitje’

Werkt u in een ‘stoer’ bedrijf? Geef u dan op bij het radioprogramma Arbeidsvitaminen en win een live uitzending.

Beeld Win een uniek ‘bedrijfsuitje’

Op vrijdag 12 september organiseert het radioprogramma zoals elk jaar de Nationale Bedrijfsuitjesdag. Heel Nederland wordt opgeroepen om het werk neer te leggen en een bedrijfsuitje te organiseren. Ook Arbeidsvitaminen draagt een steentje bij door tijdens de Nationale Bedrijfsuitjesdag op bezoek te gaan bij ‘Het Stoerste Bedrijf van Nederland’, om van daaruit live uit te zenden.

 

Om aanspraak op die titel te maken en een dergelijk uniek bedrijfsuitje te winnen, plaatst u een filmpje op de site van Arbeidsvitaminen. Het filmpje laat zien hoe stoer u bent, hoe stoer uw collega’s zijn en/of hoe stoer uw werkzaamheden zijn. Wat stoer is maakt u in dit geval zelf uit.

 

Het filmpje met de meeste stemmen wint een live uitzending van Arbeidsvitaminen in het eigen bedrijf. Het winnende bedrijf wordt begin augustus live in de uitzending bekend gemaakt.

 

Filmpjes kunt u tot 11 juli op de site van de Avro plaatsen. 

 

Beschrijf uw opvallende bedrijfsuitjes

Al eens een uniek bedrijfsuitje georganiseerd? Laat het ons weten in onderstaand reactieformulier.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.