Logo
  • Nieuws
  • 19 oktober 2015
  • Mariel Hovemann

Kom ook naar de HR Proffie 2015 en maak een workshop met een van de finalisten mee

Op 12 november presenteren de drie finalisten hun kenmerkende HR-beleid en krijgt u de ruimte om daarover in gesprek te gaan. Uiteraard is er ook weer volop de gelegenheid om te netwerken met de HR-top van Nederland.

Beeld Kom ook naar de HR Proffie 2015 en maak een workshop met een van de finalisten mee

Maar er is meer.

Ik werk, dus ik ben.

Als ons wordt gevraagd wie we zijn, beantwoorden we dit al snel met onze naam, woonplaats en beroep. Met trots vertellen we wat we doen. Ons werk bepaalt voor een deel wie wij zijn. Wat betekent dit voor HR? Moet de organisatie bijdragen aan iemands identiteit? Of moet er in de organisatie ruimte worden geboden om de verschillende identiteiten plaats te geven? Waar wordt de organisatie krachtiger van? Tijdens de uitreiking van de HR Proffie beleidsprijs 2015 gaan we hier dieper op in.

Programma

16.00u Opening en welkom door Kamran Ullah
16.15u Stine Jensen over werk en identiteit
16.45u Maak kennis met de drie finalisten
17.00u Start workshop met één van de finalisten
17.45u Uitreiking HR Proffie 2015
18.00u Start borrel

Kamran Ullah

is journalist, presentator en onze dagvoorzitter. Met zijn scherpe en humoristische stijl zal hij zorgen voor een prikkelende bijeenkomst. Hij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en is werkzaam als eindredacteur van Telegraaf TV. Eerder vervulde hij diezelfde functie bij Omroep WNL. Voor laatstgenoemde presenteerde hij ook programma’s op Radio 1. Daarnaast is Kamran een veelgevraagd debatleider, dagvoorzitter en trainer. Als trainer is hij onder meer actief in de (internationale) politiek.

Stine Jensen

is filosofe en schrijfster. Ze schrijft onder andere over zingeving, identiteit en werk. Stine heeft een achtergrond in literatuurwetenschappen en filosofie. Ze publiceerde ze opiniestukken, meerdere boeken en het televisieprogramma Dus ik ben over een breed scala van actuele vraagstukken en filosofische thema’s.

Wilt u dit evenement niet missen, meld u zich dan hier aan.

Foto: A.S. Watson (l) is de winnaar geworden van de HR Proffie 2014, de prijs voor het beste personeelsbeleid van Nederland. De HR Proffie Veerkrachtprijs ging naar St Jansdal.

Berenschot biedt u inzicht in de laatste (HR-)trends en helpt u deze te vertalen naar uw bedrijfsspecifieke situatie. Wij bieden instrumenten voor bijvoorbeeld betere benutting van uw arbeidspotentieel of voor competentiemanagement. Daarnaast ondersteunt Berenschot u bij het succesvol doorlopen van reorganisaties en adviseren we over de ‘harde', cijfermatige kant van HRM. Dit onder meer op basis van het HRM ken- en stuurgetallenonderzoek en beloningsonderzoeken, die we in veel gevallen samen met gerenommeerde partners uitvoeren.

Producttips

Ook interessant

Best practices in HR
In dit rapport hebben we 21 HR-best practices voor u verzameld, die het hele spectrum van de HR-portfolio bestrijken.

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.