Logo
  • Download
  • 25 februari 2021

Rapport: Employee Experience in Nederland 2021

Integron heeft voor de twaalfde keer het medewerkerbelevingsonderzoek uitgevoerd via een steekproef van 5.100 Nederlanders. Een representatieve afspiegeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Het onderzoek is in januari 2021 uitgevoerd en geeft inzage in de jaarlijkse ontwikkelingen omtrent medewerkerbeleving in Nederland.
Beeld Rapport: Employee Experience in Nederland 2021

Download

Type:
PDF
Grootte:
21 pagina's
Download
Aangeboden door:
Integron

In dit jaarlijkse rapport brengt Integron de belangrijkste KPI’s in beeld hoe de employee experience zich in Nederland ontwikkelt. Daarnaast worden de effecten en gevolgen van de COVID-19-situatie duidelijk inzichtelijk gemaakt. Je leest onder meer over:

  • de KPI’s eNPS, tevredenheid, werkdruk, mate van trots en betrokkenheid van werkend Nederland
  • de ontwikkelingen in de tijd
  • de werkbeleving en eNPS per branche

Benieuwd naar de resultaten binnen jouw branche? En hoe verhoudt de medewerkerbeleving zich ten opzichte van afgelopen jaar? Download nu gratis het rapport.

Integron biedt met medewerkersonderzoek en klantonderzoek inzicht en informeert en activeert organisaties om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we betekenisvolle en excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.