Logo
  • Download
  • 2 november 2022

Jaarplan Vernieuwen HR-cyclus

Steeds meer HR-managers zien in dat de klassieke HR-cyclus aan vervanging toe is. Eén of twee stressvolle gesprekken per jaar, dat zet niet aan tot leren en presteren. Die gesprekken voelen ook meer als een administratief ‘moetje’ en maar liefst 93% van de managers en medewerkers is ontevreden. Dat kan echt beter. Wil jij ook in 2023 je HR-cyclus verbeteren? Met deze presentatie krijg je dit project in jouw organisatie op de agenda.
Beeld Jaarplan Vernieuwen HR-cyclus

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
23 pagina's
Download

Het doel van de HR-cyclus

Wat is nu eigenlijk het doel van de HR-cyclus? Het maximale uit je medewerkers halen om zo de doelen van de organisatie te halen natuurlijk. De vraag is wat daar precies voor nodig is. Om dat te bepalen zoomen we in op 4 belangrijke thema’s:

  • Focus
  • Transparantie
  • Eigenaarschap
  • Evalueren 

Het is aan jou als organisatie hoe je deze thema’s invult. Heb je dat bepaald, dan is het tijd voor een stappenplan, waarin het ontwerp, het selecteren van een tool en de implementatie voorbijkomen.

Voor je het weet heb je je HR-cyclus vernieuwd. Daar plukken je mensen én je organisatie de vruchten van.

Download nu de presentatie "Vernieuw je HR-cyclus in 2023"

Deze download wordt u aangeboden door: 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.