Logo
  • Achtergrond
  • 1 april 2021
  • Integron

A.I. chip Integron toont verband tussen lichaamswarmte en gemoedstoestand medewerkers

Rotterdam, 01-04-2021. Onderzoeks- en adviesbureau Integron heeft vandaag INTEBOT (werknaam: A-1.16.18.9.12-TU) aangekondigd, de eerste A.I. chip die speciaal is ontworpen voor het continu verzamelen en sturen van medewerkerfeedback.
Beeld A.I. chip Integron toont verband tussen lichaamswarmte en gemoedstoestand medewerkers

De chip is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met het online dashboard van Integron: Employee Heartbeat. "Energiezuinigheid en omvang geven hierbij de doorslag, want de chip wordt namelijk geïnjecteerd in medewerkers voor het continu monitoren van lichaamstemperatuur; een thermometer als het ware", aldus Egbert Engelfriet, Managing Director bij Integron.

Met behulp van het geavanceerde algoritme is het mogelijk om de gemoedstoestand van de medewerkers te monitoren gedurende hun werkdag. Zo zijn potentiële problemen vroegtijdig te herkennen en kan erop geacteerd worden zonder tussenkomst van feedback vragenlijsten.

Engelfriet vervolgt: "Er is nog nooit een chip geweest zoals INTEBOT. De chip bouwt voort op bijna 30 jaar ervaring in ons vakgebied en luidt een nieuw tijdperk in voor continu medewerkerfeedback".

De aankondiging van INTEBOT gaat gepaard met meer nieuwe ontwikkelingen zoals de versnelde API en een nieuwe nachtmodus in het dashboard. De volledige lijst met vernieuwingen zijn te lezen op https://www.integron.nl/kennis-en-nieuws/chip-toont-verband-tussen-lichaamswarmte-en-gemoedstoestand-medewerkers/.

 

Integron biedt met medewerkersonderzoek en klantonderzoek inzicht en informeert en activeert organisaties om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we betekenisvolle en excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.