Logo
  • Nieuws
  • 6 mei 2014

Personeelsbeleid facilitaire dienst doorslaggevend voor UNIT4

EW Facility Services gaat de schoonmaakdienstverlening en glasbewassing voor UNIT4 verzorgen. Het softwarebedrijf heeft voornamelijk voor de facilitair dienstverlener gekozen vanwege het belang dat EW hecht aan goed personeelsbeleid.

Beeld Personeelsbeleid facilitaire dienst doorslaggevend voor UNIT4

UNIT4 stelt hoge eisen aan de manier waarop de facilitaire dienst is
ingericht. De wens is maximale ontzorging. De ervaring die EW Facility Services hierin heeft, bijvoorbeeld kijkend naar haar hoge mate van flexibilisering en heldere communicatie, vormden belangrijke criteria in het aanbestedingstraject. Daarnaast was haar kwaliteitsplan met gedegen personeelsbeleid één van de doorslaggevende factoren voor de samenwerking.

Eigen trainers

Het softwarebedrijf wil samenwerken met een partner die aandacht heeft voor opleiding & training waarbij zowel leidinggevende en uitvoerende medewerkers kansen krijgen tot persoonlijke ontwikkeling. Het belang dat EW Facility Services hieraan hecht, onder meer door het inzetten van eigen trainers, haar op maat gemaakte lesmaterialen en de doorgroeimogelijkheden die zij medewerkers biedt, sluit goed aan op deze wens.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.