Logo
  • Nieuws
  • 14 juli 2015
  • Peter van den Hout

Hoger opleidingsbudget: minder uitstroom en lager verzuim

Organisaties met een hoger opleidingsbudget per medewerker worden gekenmerkt
door minder uitstroom en verzuim, ongeacht sector en gemiddelde leeftijd van het
personeelsbestand. 

Beeld Hoger opleidingsbudget: minder uitstroom en lager verzuim

Dit komt naar voren in het benchmarkonderzoek 'Ken- en stuurgetallen personeelsmanagement 2013-2014' van Berenschot in samenwerking met HR Strategie. Het loont dus om te investeren in personeel om zo op middellange termijn kosten te besparen.

Overtuiging door benchmarking

Wilt u meer inzicht in de prestaties van uw HR-inspanningen? En wilt u uw eigen inspanningen afzetten tegen die van sectorgenoten of organisaties van een vergelijkbare omvang? Het summum van actuele benchmarkinformatie voor HR is Ken- en stuurgetallen personeelsmanagement van Berenschot in samenwerking met HR Strategie.

Dit benchmarkonderzoek is bovendien compleet vernieuwd, waardoor het nog belangrijker is geworden voor uw HR-afdeling. Als deelnemer krijgt u nu namelijk de beschikking over een maatwerk benchmarkrapportage van uw eigen organisatie. Door uw data te vergelijken met organisaties uit uw eigen en andere sectoren kunt u vervolgens uw HR-beleid verder aanscherpen. Meer informatie

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.