Logo
  • Download
  • 11 maart 2019

Succesvolle organisaties investeren continu in kennis

Het gesprek over kennisontwikkeling binnen bedrijven blijft vaak beperkt tot de inhoud van trainingen. Er is zelden aandacht voor de onderliggende strategie en de gewenste leercultuur.
Beeld Succesvolle organisaties investeren continu in kennis

Download

Type:
PDF
Grootte:
12 pagina's
Download
Aangeboden door:
MyCademy

Dat is jammer, want bedrijven die een strategische keuze maken voor kennisontwikkeling en continu leren omarmen, zijn aantoonbaar succesvoller en zullen in de toekomst het verschil maken.

Het verwaarlozen van kennisontwikkeling is dan ook een echte sluipmoordenaar. Een lager kennisniveau van medewerkers heeft namelijk een directe, negatieve impact op zaken als klanttevredenheid, klantenbinding, efficiëntie en ook op de omzet.

Meer weten? Download dan onze Whitepaper.

MyCademy (opgericht in 2014) is dé partner op het gebied van Continuous Learning voor IT professionals. MyCademy gelooft dat organisaties nu en in de toekomst doorslaggevende concurrentievoordelen kunnen behalen door continue kennisontwikkeling een vast onderdeel te laten zijn van de dagelijkse werkprocessen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.