Logo
  • Download
  • 21 januari 2019

MijnOAZ

Digitale oplossing voor instroommanagement
Beeld MijnOAZ

Download

Type:
PDF
Download
Aangeboden door:
OAZ

Wanneer u werknemers in dienst neemt, bestaat er mogelijk recht op een loonkostenvoordeel (LKV). Om snel, efficiënt en optimaal gebruik te maken van deze loonkostenvoordelen heeft OAZ een digitale dienstverlening ontwikkeld!

Nieuwe werknemers ontvangen een e-mail met een link naar de vragenlijst. De werknemer wordt, indien blijkt dat deze in aanmerking komt voor de regeling, verzocht een machtiging digitaal te ondertekenen. Met deze machtiging vraagt OAZ een doelgroepverklaring aan. Werknemers worden, indien nodig, automatisch herinnerd om de vragenlijst in te vullen. Tussen het invullen van de vragenlijst en het afgeven van de volmacht zitten slechts 5 klikken. Aangezien een doelgroepverklaring binnen 3 maanden na indiensttreding aangevraagd moet zijn, is deze ontwikkeling zeer belangrijk.

Kortom, MijnOAZ bespaart u veel tijd!

OAZ is een kennisgedreven organisatie. Door te luisteren naar onze klanten, de markt en onze mensen ontwikkelen wij producten en diensten en creëren wij innovaties.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.