Logo
  • Download
  • 15 december 2020

Leren loont. Maar waarom willen uw medewerkers niet leren?

Alles heeft zijn tijd... behalve uw bedrijf. Alleen al bij het horen van het woord ‘training’ krijgen veel van uw medewerkers het al benauwd. Waarom eigenlijk? Medewerkers zouden toch juist elke mogelijkheid moeten aangrijpen om zichzelf te ontwikkelen?
Beeld Leren loont. Maar waarom willen uw medewerkers niet leren?

Download

Type:
PDF
Grootte:
15 pagina's
Download
Aangeboden door:
Cornerstone OnDemand

Maar zo werkt het niet. Uw medewerkers zien trainingen vaak als een straf. Of als iets waar ze gewoon geen tijd voor hebben, of waar ze niets aan hebben, of weer iets dat het management en Human Resources moeten afvinken... Het is uw taak om uw medewerkers enthousiast te maken voor leren en ontwikkeling.

Want de bewijzen liegen er niet om: het is goed voor uw bedrijf en het is ook goed voor uw medewerkers. Vooral in een snel veranderende werkomgeving. Uw missie is om een omgeving te creëren waarin mensen willen en kunnen leren, op hun eigen manier, waar en hoe ze dat willen.

Een onmogelijke missie? Nee hoor. Lees meer in deze whitepaper.

Het toonaangevende talentmanagementsysteem van Cornerstone biedt oplossingen voor werving, training, beheer en samenwerking voor alle bedrijfsgroottes.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.