Logo
  • Download
  • 12 juni 2017

Infographic: wat is microtraining?

Microtraining en microlearning zijn niet zomaar hippe termen in de wereld van learning & development. Het werkt echt in de praktijk. Maar hoe ga je ermee aan de slag?
Beeld Infographic: wat is microtraining?

Download

Type:
PDF
Grootte:
1 pagina
Download
Aangeboden door:
TrainTool

In een wereld van toenemende digitale afhankelijkheid en afleidingen van alle kanten moeten werknemers binnen korte tijd nieuwe kennis en vaardigheden op kunnen doen. Het woord 'micro' zegt het al: microtraining vraagt het opdelen van communicatieve vaardigheden in kleine stukjes, die deelnemers op een voor hen ideaal moment en plaats kunnen oefenen. Mictrotraining is dan ook een belangrijk element in een modern trainingsecosysteem. Maar hoe ga je ermee aan de slag?

Wij helpen organisaties om grote groepen medewerkers te ontwikkelen in soft skills. Omdat we geloven in de kracht van soft skills. En omdat we hardop durven te beloven dat wij voor dat soort vraagstukken de beste keuze zijn. We bieden alle medewerkers een persoonlijk leerpad dat recht doet aan hun talent én meetbaar bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen. Zo vertalen we een diepgaand begrip van de organisatie en nieuwste leerinzichten naar de slimste 'blend' van software, maatwerk content en persoonlijke begeleiding.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.