Logo
  • Download
  • 12 juni 2017

Infographic: wat is microtraining?

Microtraining en microlearning zijn niet zomaar hippe termen in de wereld van learning & development. Het werkt echt in de praktijk. Maar hoe ga je ermee aan de slag?
Beeld Infographic: wat is microtraining?

Download

Type:
PDF
Grootte:
1 pagina
Download
Aangeboden door:
Faculty of Skills

In een wereld van toenemende digitale afhankelijkheid en afleidingen van alle kanten moeten werknemers binnen korte tijd nieuwe kennis en vaardigheden op kunnen doen. Het woord 'micro' zegt het al: microtraining vraagt het opdelen van communicatieve vaardigheden in kleine stukjes, die deelnemers op een voor hen ideaal moment en plaats kunnen oefenen. Mictrotraining is dan ook een belangrijk element in een modern trainingsecosysteem. Maar hoe ga je ermee aan de slag?

Faculty of Skills is een trainings- en testbureau uit Utrecht dat blended programma’s ontwikkelt en uitrolt. Het gaat om ontwikkeling van skills die cruciaal zijn voor een bedrijf of beroepsgroep: veiligheidscommunicatie voor machinisten, klantcontact voor een callcenter, managementtechnieken bij een bank, nazorg in de luchtvaart, medicijn-anamnese voor studenten farmacie.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Kennis van financiële regelingen hoort bij een goede onboarding
>> Lees hier meer over subsidies en kostenbesparingen

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.