Logo
  • Download
  • 11 februari 2019

Benut u de Compensatie Transitievergoeding al optimaal?

Wel of geen compensatie voor transitievergoeding? De transitievergoeding die u dient te betalen bij uitdiensttreding van een medewerker, kan hoge kosten met zich meebrengen. De Compensatievergoeding biedt hiervoor een uitkomst. U kunt hierdoor namelijk geld besparen.
Beeld Benut u de Compensatie Transitievergoeding al optimaal?

Download

Download
Aangeboden door:
OAZ Subsidieadvies

Om een inschatting te geven: voor het beëindigen van een dienstverband met een langdurig arbeidsongeschikte medewerker, betaalt een werkgever gemiddeld €13.000,- aan transitievergoeding.

Let wel: volgens de wet ontvangt een werkgever maximaal aan Compensatievergoeding het doorbetaalde loon tijdens ziekte in het geval de transitievergoeding hoger is.

Dienstverbanden van langdurig arbeidsongeschikte medewerkers die vanaf heden worden beëindigd, kunnen ook in aanmerking komen voor de compensatievergoeding.

Reden dus om hier wat mee te doen!

Met onze dienstverlening zorgen wij voor een optimale benutting van de Compensatievergoeding.

Wij streven ernaar om u gedurende het hele traject zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dit doen wij vanaf de dossiervorming tot en met het beoordelen van de belissingen van het UWV en het eventueel voeren van bezwaar en beroep.

Wat levert het u op?

  • Financieel voordeel
  • Optimale financiële compensatie 
  • Professionele ondersteuning 
  • Advies over slapende dienstverbanden
  • Zekerheid over optimale benutting. Ook in de toekomst. 
OAZ is een kennisgedreven organisatie. Door te luisteren naar onze klanten, de markt en onze mensen ontwikkelen wij producten en diensten en creëren wij innovaties.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.