Logo
  • Video
  • 27 februari 2014
  • Peter van den Hout

Video: Zo voorkomt u boetes van de Belastingdienst

De Belastingdienst heeft werkgevers laten weten dat er streng gecontroleerd gaat worden of kortingsregelingen en subsidies in het verleden wel juist zijn toegepast. Hoe voorkomt u boetes?

Video van HR Control (Tilly van Elmpt - Robidus): Boetes Belastingdienst

De Belastingdienst richt zich met name op de subsidies en kortingsregelingen die via de loonadministratie worden benut. Dat zijn afdrachtsverminderingen, premiekortingen en vrijstellingen. Werkgevers die de regelingen niet goed hebben toegepast, kunnen rekenen op naheffingen met boetes. Hoe kom je er achter of je dergelijke regelingen al dan niet goed hebt toegepast?

In deze aflevering van HR Control geeft Tilly van Elmpt, business unit manager bij Robidus, tips om uw administratie op orde te krijgen en zo boetes van de Belastingdienst te voorkomen.

Robidus biedt integrale diensten op het snijvlak van Finance en HR, gericht op de inzetbaarheid van personeel. De maatwerk advisering en ondersteuning zijn gebaseerd op een best practice platform en voegen waarde toe aan de diverse thema’s rondom sociale zekerheid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.