Logo
  • Download
  • 19 augustus 2016

Zo optimaliseert u uw salarisadministratie

Bij de salarisadministratie anno 2016 komt meer kijken dan veel werkgevers denken. De invloed van die administratie rijkt ook verder dan u zich wellicht realiseert. En een niet goed ingerichte salarisadministratie kan verstrekkende negatieve consequenties hebben.
Beeld Zo optimaliseert u uw salarisadministratie

Download

Type:
PDF
Grootte:
11 pagina's
Download

Het is daarom van groot belang dat u zorgt dat uw administratie voldoet aan de eisen van de huidige, complexe tijd. Want een salarisadministratie die wél volledig draait zoals het hoort geeft u veiligheid en rust. Bovendien kunt u door de juiste keuzes te maken tijd en geld besparen.

In dit whitepaper gaan we in op de veranderingen die zich de afgelopen jaren rondom de salarisadministratie hebben voltrokken. Ook besteden we aandacht aan de diverse niveaus waarop u kunt uitbesteden en gaan we in op de vraag hoe u
ervoor kunt zorgen dat u de best passende salarisadministratie krijgt voor uw organisatie.

Dit whitepaper helpt u om in uw eigen praktijk te checken of uw administratie voldoet en om – indien nodig - de juiste stappen te zetten in het versterken van uw salarisadministratie.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.