Logo
  • Download
  • 3 oktober 2022

Learning In The Flow Of Work: Trainingen in de werkdag integreren en prestaties van medewerkers verbeteren

In het post-COVID-landschap hebben bedrijven geleerd dat anticiperen op toekomstige trends en zich aanpassen aan opkomende uitdagingen cruciaal is voor hun overleving. En de sleutel tot het ontwikkelen van organisatorische veerkracht is het koesteren van een interne leercultuur. In plaats van talent te selecteren om tekorten aan vaardigheden op te vangen, moeten bedrijven de vaardigheden van hun medewerkers proactief ontwikkelen.
Beeld Learning In The Flow Of Work: Trainingen in de werkdag integreren en prestaties van medewerkers verbeteren

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
4306 KB
Download

De meest genoemde uitdaging op het gebied van leren en ontwikkelen is echter het gebrek aan beschikbare tijd voor training. Hoe kunnen organisaties in de steeds drukkere wereld van het werk hun medewerkers precies die training bieden die ze nodig hebben, in een boeiende en tijdsefficiënte vorm? Learning in the flow of work zou wel eens het antwoord kunnen zijn.

In deze whitepaper is te vinden:

  • Een overzicht van learning in the flow of work (LIFOW): wat het is, hoe het concept is ontstaan en hoe het er in de praktijk uitziet
  • De grootste uitdagingen voor leiders op het gebied van leren en hoe LIFOW kan helpen deze op te lossen
  • Een strategie voor het ontwerpen en implementeren van LIFOW binnen uw organisatie
  • Een introductie tot de Rise Up & Microsoft Teams app

 

Deze download wordt u aangeboden door: 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.