Logo
  • Download
  • 16 augustus 2022

Toolbox ‘Vernieuw je HR-cyclus'

Veel organisaties willen hun HR-cyclus vernieuwen. Dat is omdat de traditionele beoordelings-cyclus, met 1 of 2 gesprekken per jaar, wordt gezien als een administratief ‘moetje’. Hij draagt bovendien niet bij aan de prestaties en ontwikkeling van medewerkers. Als organisatie wil je toch dat je mensen hun talenten zo goed mogelijk benutten om zo de doelstellingen van de organisatie te halen? Dan heb je een HR-cyclus nodig die dit proces zo goed mogelijk ondersteunt
Beeld Toolbox ‘Vernieuw je HR-cyclus'

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
14 Pagina's
Download

Ontwerp je nieuwe HR-cyclus met de handige toolbox van Dialog.

Maar hoe kom je tot een goed en eigentijds alternatief voor de ‘oude’ HR-cyclus? Dialog heeft veel organisaties geholpen met het vernieuwen van hun HR-cyclus. Deze snelgroeiende specialist In HR-tech stelt haar aanpak inclusief ondersteunende materialen nu gratis beschikbaar voor lezers van HR-Praktijk. Met dit complete pakket ontwerp je een nieuwe HR-cyclus die naadloos aansluit op jouw eigen organisatie.

Wat zit er in de toolbox?

- Voorbeeldpresentaties, checklists en templates

- Demo’s, blogs en andere interessante downloads

- Gids en werkboek voor het ontwerp van je eigen HR-cyclus

- Nog veel meer...

Download de complete toolbox en ga meteen aan de slag.

Veel succes met vernieuwen!

Deze download wordt u aangeboden door: 

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.