Logo
  • Download
  • 7 november 2021

People Workflow Automation: voorkom vertragingen en pak kansen

Tegenwoordig kunnen werknemers elkaar direct berichten sturen, op afstand met elkaar samenwerken en brainstormen en optimaal presteren op de manier zoals zij dat willen. Digitalisering is echter niet hetzelfde als een productievere aanpak van je business.
Beeld People Workflow Automation: voorkom vertragingen en pak kansen

Download

Type:
PDF
Grootte:
15 pagina's
Download
Aangeboden door:
Personio

HR-managers moeten werknemers helpen om optimaal te kunnen presteren en zich tegelijkertijd verder te ontwikkelen. Er is natuurlijk ook druk om dingen te verbeteren, te versnellen en te versterken. Time-to-market, reactie- en leveringstijden; er wordt meer van werknemers verwacht dan ooit tevoren.

People Workflow Automation automatiseert de HR-processen binnen het hele bedrijf. Zo reikt HR dus verder dan HR alleen. 

In het kort verandert People Workflow Automation de manier waarop mensen werken door hen met elkaar in contact te brengen via apps. Zaken lopen tenslotte beter wanneer alle HR-processen geautomatiseerd zijn over alle apps en teams.

Met HR-software voor het MKB automatiseert en vereenvoudigt Personio jouw HR-taken. Zodat je tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: mensen!
Bezoek de website of boek een online demo!

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.