Logo
  • Nieuws
  • 29 augustus 2019

Nieuw: De HR Podcast – Afl. 1 Algoritmes voor verzuimbeheersing

Op donderdag 29 augustus verschijnt de eerste aflevering van de nieuwe HR Podcast, van de makers van HR Academy en HR Praktijk. De HR Podcast geeft elke twee weken inzichten in spannende innovaties die op allerlei manieren gevolgen hebben voor HR. De podcast legt daarvan de essenties bloot, zodat u weet wat er speelt en wat er op u af kan komen.

Beeld Nieuw: De HR Podcast – Afl. 1 Algoritmes voor verzuimbeheersing

De technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan razendsnel. Die brengen volop innovaties, ook op het gebied van human resources management. De nieuwe HR Podcast bespreekt met deskundigen en HR-professionals innovaties met impact op HR. Zijn er alleen maar kansen of loeren er ook bedreigingen?

Aflevering 1. van de HR Podcast is nu te beluisteren en gaat over algoritmes voor verzuimbeheersing. Die zijn het volgende wapen in de strijd tegen verzuim. Daarover praten de podcast hosts Peter van den Hout en Pieter Lieverse met Gido van van Puijenbroek van consultancy bureau AnalitiQs. Nemen de algoritmes het over of blijven HR-professionals aan het stuur? En wat is een algoritme eigenlijk, hoe kun je ze gebruiken en wat heb je er voor nodig? Een zeer informatief en ook ontnuchterend gesprek over algoritmes voor verzuimbeheersing en de zin en onzin van fietsenplannen en andere interventies gericht op verzuimbeperking.

Luister onderweg, op het werk of thuis op https://anchor.fm/hrpodcast, of in je favoriete podcast app. Kijk voor meer info op www.hrpodcast.nl

HR Academy biedt opleidingen voor Human Resources. Onze passie is om mensen een stap verder te brengen in hun carrière. Dit doen we door HR-professionals te ondersteunen met een uitgebalanceerd aanbod opleidingen. Binnen dit aanbod zijn alle opleidingen van topniveau onder begeleiding van hoogleraren en experts.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.