Logo
  • Nieuws
  • 31 augustus 2015

Xerox stelt Piet-Jan van Gerwen verantwoordelijk voor Human Capital Services EMEA

Xerox heeft Piet-Jan van Gerwen (55) benoemd tot Vice President Human Capital Services (HCS) EMEA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de uitrol van de HR-oplossingen van Xerox binnen Europa. Hieronder vallen de diensten HR-outsourcing, HR-learning en Total Benefits. Tevens is hij het directe aanspreekpunt voor de 600 HCS-medewerkers binnen Europa. Piet-Jan legt verantwoording af aan Mark E. Hill, Group Executive HRS Capability.

Beeld Xerox stelt Piet-Jan van Gerwen verantwoordelijk voor Human Capital Services EMEA

Na een opleiding aan de Pedagogish Technische Hogeschool startte Piet-Jan zijn carrière bij TTA International. Hier was hij werkzaam als Director Training. Nadat hij ruim 14 jaar ervaring op had gedaan in de learningindustrie, met name in Europa en Azië, maakte Piet-Jan de overstap naar Raytheon, een Amerikaans defensie- en technologiebedrijf. Hier werkte hij twee jaar als Director Operations in Frankfurt. In zijn meest recente functie was Piet-Jan werkzaam als Director Business Development EMEA bij Raytheon. Hier was hij verantwoordelijk voor de sales van alle learningactiviteiten voor Raytheon in Europa.

Piet-Jan van Gerwen over zijn aanstelling: “Het is een mooie uitdaging om onderdeel uit te maken van de transformatie die Xerox op dit moment doorgaat. Het is een dynamisch bedrijf dat, naast de traditionele printingindustrie, wereldwijd steeds meer vertegenwoordigd is in de zakelijke dienstverlening. Met een sterke groeistrategie op het gebied van learning en HR-outsourcing ben ik ervan overtuigd dat wij gezamenlijk de HR-dienstverlening nog verder kunnen professionaliseren en onze klanten kunnen helpen de technologie en diensten van Xerox te combineren met hun eigen unieke diensten.”

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.