Logo
  • Nieuws
  • 8 april 2015
  • Hilal Dilmac
  • Bron: SAP Nederland

Jim van der Wardt benoemd tot HR Director SAP Nederland

Jim van der Wardt (1975) is benoemd tot Human Resources Director van SAP Nederland. Van der Wardt wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van de HR-strategie. Het continueren van een inspirerend en duurzaam werkklimaat met vrijheid en ruimte voor talentontwikkeling zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Van der Wardt was de afgelopen 11 jaar verantwoordelijk voor Human Resources bij Avanade Nederland, een joint venture tussen Accenture en Microsoft. Hij was lid van het lokale management team en Europese HR Directors team. Van der Wardt maakte zich sterk voor een hoge betrokkenheid van de medewerkers en het opereren als één team. Zowel lokaal als internationaal drukte hij zijn stempel op onder meer Leadership Development, Employee Value Proposition en Onboarding. Bovendien was hij verantwoordelijk voor de HR-afdeling en de recruitmentstructuur, nam deel aan de ontwikkeling van wereldwijde HR-initiatieven en participeerde succesvol aan diverse coaching- en innovatieprogramma’s. Van der Wardt werkte eerder in verschillende HR-functies voor ICTA-NAS, Tech data Nederland en HP.

‘‘Ik zie het als een unieke uitdaging om bij te dragen aan de groei van SAP Nederland. De ICT-markt is enorm in beweging dankzij de razendsnelle technologische ontwikkelingen. SAP toont hierin marktleiderschap met innovatieve bedrijfssoftware op het gebied van predictive analytics, cloud computing, Internet of Things en mobility. Door een optimaal klimaat te creëren voor nieuw talent en carrièreontwikkeling met goed werkgeverschap, zijn we in staat om onze marktpositie te blijven versterken met de beste mensen. SAP is voor mij een Employer of Choice,” aldus Jim van der Wardt.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.