Logo
  • Nieuws
  • 7 oktober 2015

HR Manager Christa de Bruijn wint HR Challenge 2015

Na een spannende finale is Christa de Bruijn, HR Manager bij Conclusion Smart Retail Centre, winnaar van de HR Challenge 2015. De HR Challenge is een initiatief van HR- en salarisdienstverlener ADP en HR Praktijk waarbij Nederlandse HR-professionals de strijd met elkaar aangaan. De finale vond plaats in HAL4 Rotterdam.

Beeld HR Manager Christa de Bruijn wint HR Challenge 2015

De HR Challenge is een online quiz die een jaar lang in meerdere speelrondes gespeeld wordt. In iedere ronde staat een HR-thema centraal en kunnen de deelnemers hun parate kennis testen en met elkaar vergelijken. In totaal namen bijna 1.000 HR-professionals deel.

Winnende deelnemers

De winnares won een reischeque ter waarde van 1.000 euro en een plaats in de leergang Bedrijfskunde voor HR, een achtdaags leerprogramma van HR Academy in samenwerking met de Rotterdam School of Management. Mark Regnery, Recruitment Consultant bij Tjellens (links op onderstaande foto), werd tweede en Steven Heemskerk (r), werkzaam als salarisadministrateur bij Accountantspraktijk Houwaart B.V., veroverde de derde plaats. Zij gingen naar huis met een waardebon van respectievelijk 350 euro en 100 euro en een half jaar abonnement op HR Praktijk Premium.

Winnares Christa de Bruijn, is blij verrast met de overwinning. “Ik had nooit gedacht dat ik de HR Challenge zou winnen,” aldus de Bruijn. “Er zaten lastige vragen tussen en het HR-vak is zo breed en allesomvattend dat je nooit alles kunt weten.” Haar tip voor de deelnemers van volgend jaar? “Luister bij twijfel naar je eerste ingeving, dat is vaak de juiste.”

Netwerk- en kennisevent voor HR-professionals

De finale van de HR Challenge in HAL4 bood de aanwezigen naast de spannende strijd om de hoofdprijs ook een sterk inhoudelijk programma en de kans om te netwerken met vakgenoten. De presentatie was in handen van Meindert Schut, voormalig adjunct hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio. Voormalig topschaatser Erben Wennemars en Bas Kodden, expert op het gebied van leiderschap, inspireerden de aanwezigen met hun stappenplan naar succes ‘als energieke leidingnemende doener’.

Video van hr challenge

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.