Logo
  • Nieuws
  • 24 augustus 2015

★ HR Challenge: Laatste kans op plek in de finale! ★

De aller-, allerlaatste ronde van de HR Challenge is gestart! Dus speel direct mee en maak kans op die €1.000 en een plek in de finale.

Beeld ★ HR Challenge: Laatste kans op plek in de finale! ★

Per kwartaal geldt wie de meeste vragen goed heeft beantwoord wint een Managementboek.nl cadeaubon ter waarde van € 100. De top 3 wint óók een halfjaar lidmaatschap op HR Praktijk Premium (de complete online HR kennisbank incl. rapporten, modellen en adviesdesk) twv. € 294!

SAVE THE DATE:
6 oktober

Op dinsdag 6 oktober is de Finale van de HR Challenge 2015 in HAL4 Rotterdam (15-18 uur). Dit allemaal onder de bezielende leiding van Meindert Schut, adjunct-hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio. Keynote-speakers Erben Wennemars en Bas Kodden vertellen hoe u aan de hand van een praktisch toepasbaar stappenplan een energieke, leidingnemende doener kunt worden. Ook ú kunt hierbij aanwezig zijn en genieten van deze zinderende finale afgewisseld met inspirerende sprekers. U kunt zich hier aanmelden voor dit gratis event.

Alle kwartaalwinnaars dingen op 6 oktober mee naar de hoofdprijs t.w.v. maar liefst € 1000 én een leergang Bedrijfskunde & HR bij de HR Academy. Daarnaast is er dit jaar een extra plek in de finale voor de persoon die - gedurende de hele looptijd van de HR Challenge - de meeste punten heeft gescoord.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.