Logo
  • Nieuws
  • 8 augustus 2016
  • Bron: Cegeka

Cegeka benoemt Anik Stalmans als HR-director

IT-dienstverlener Cegeka heeft Anik Stalmans (43) benoemd als HR-director van de Cegeka Groep. Anik heeft de afgelopen 15 jaar haar sporen verdiend bij Cegeka. Ze heeft voor het bedrijf verschillende managementrollen vervuld en heeft daarin brede ervaring opgedaan.

“Het in lijn brengen van het HR-beleid en de strategie van onze business staan hoog op mijn prioriteitenlijstje. Ik wil verder bouwen aan HR-initiatieven die naadloos aansluiten bij de essentie van Cegeka’s bedrijfsvoering en onze cultuur van ondernemerschap”, aldus Anik Stalmans. “Het is belangrijk dat medewerkers zich betrokken voelen bij de doelstellingen van Cegeka. Daarom investeren we in de ontwikkeling van hun talenten. Onze mensen steeds opnieuw het verschil laten maken voor onze klanten, daar zet ik op in.”

De afgelopen jaren was Anik bij Cegeka voornamelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de technische dienstverlening aan outsourcingklanten. Voorafgaand aan haar functie als HR-director was zij directeur business support services. In die rol was zij verantwoordelijk voor een aantal interne diensten met focus op procesintegratie, kwaliteit, servicedesk en bidmanagement.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.