Logo
  • Download
  • 1 augustus 2022

Digitalisering van HR: zo maak je gebruik van de voordelen

Digitalisering biedt niet alleen de HR-afdeling veel gemak, ook medewerkers profiteren hiervan. In deze whitepaper gaat HR2day in op de vraag hoe digitalisering van HR-processen je helpt de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten.
Beeld Digitalisering van HR: zo maak je gebruik van de voordelen

Download

Type:
Online
Download

De voordelen van digitalisering van HR

Vergroot autonomie

Omdat werknemers zich minder vaak hoeven te verplaatsen is er sprake van weinig reistijd, minder files en geen spitstreinen. Hierdoor ervaren medewerkers minder stress en kan er efficiënter gewerkt worden.

Learning journey wordt inzichtelijker

Een analyse van de beschikbare data die je over een medewerker hebt, stelt je in staat om de optimale learning journey voor hem of haar in te richten. Zo wordt de leerweg inzichtelijker en kun je deze personaliseren.

Voldoen aan privacywetgevingen

Door de digitalisering van HR-processen kan jouw bedrijf aantonen dat het voldoet aan privacywetgevingen. Zo kun je verantwoord omgaan met persoonsgegevens en deze verwerken. Een geruststelling voor je medewerkers.

Maak gebruik van de voordelen

Digitalisering van de HR-processen in je organisatie brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Medewerkers ervaren meer autonomie, worden beter ondersteund en voelen zich daardoor meer betrokken. Ten slotte kun je door het gebruik van digitale HR-systemen aantonen dat je organisatie voldoet aan de privacywetgeving. Ben je benieuwd naar alle voordelen voor jouw organisatie en hoe jij ze inzet? Lees het in de whitepaper digitalisering van HR.

 

Deze download wordt u aangeboden door 

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.