Logo
  • Nieuws
  • 23 augustus 2017
  • Bron: Baaz.nl

Wat is de beste flexplek van Nederland?

Steeds meer zelfstandige professionals maar ook werknemers werken flexibel en mobiel. Ze bepalen zelf waar en wanneer ze werken, thuis of op een third workplace. Dit jaar wordt voor de tweede maal de Nationale Flexplek Test gehouden om te bepalen welke flexibele locatie (meetbaar) als beste uit de bus komt.

Beeld Wat is de beste flexplek van Nederland?

Tijdens de eerste editie van de Nationale Flexplek Test was de landelijke winnaar Tribes en was er een lokale prijs voor Bovendebalie (Amsterdam) en de beste flexwerk horecaplek was de Bagels & Beans in Haarlem. Ook dit jaar worden opnieuw tientallen locaties waar flexibel kan worden gewerkt langs de meetlat van de jury gelegd.

Met de Nationale Flexplek Test, een initiatief van ASUS Computers Benelux met ondersteuning van onder meer Microsoft, Baaz en Meeùs Verzekeringen, wordt gekeken naar meetbare factoren die van een flexplek dé flexplek maken. Zo wordt gezocht naar de beste locatie om écht productief te zijn. De vragen die onder meer worden gesteld zijn: hoe groot is de afstand tot het openbaar vervoer? Zijn er meetingrooms? Kan je er gasten ontvangen? Is een abonnement nodig om er te kunnen werken? Wat kost een kop koffie en hoe snel is de wifi?

Nomineer uw favoriete flexplek

​Vanaf half september gaat een onafhankelijke jury het land doorkruisen om zo veel mogelijk flexplekken uitproberen. Er zijn drie categorieën: beste nationale flexplek, beste lokale flexplek en beste horeca flexplek. Op donderdag 9 november wordt bekend gemaakt wat de beste flexplek van Nederland is. Professionals kunnen hun vaste flexplek nomineren en daarmee maken die locaties kans op een bezoek van de jury. U kunt uw favoriete werkplek opgeven via de website www.flexplektest.nl.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.