Logo
  • Nieuws
  • 27 maart 2018
  • Bron: 227 Learning

Esther Burger, HRD manager T-Mobile, wint de Learning Innovator Award 2018

Donderdag 22 maart jl. vond voor de tweede keer de uitreiking van de Learning Innovator Award 2018 plaats. Dit jaar mocht Esther Burger, HRD manager bij T-Mobile de award in ontvangst nemen. De jury roemde de beweging die zij in gang heeft gezet en de realisatie van het employability budget. Met haar geloof in Self Directed leren, enorme gedrevenheid en enthousiasme zorgde zij ervoor dat het eigendom van leren echt bij medewerkers komt te liggen.

Beeld Esther Burger, HRD manager T-Mobile, wint de Learning Innovator Award 2018

Initiatiefnemer Sanne de Kemp: "Het learningveld is volop in beweging, in haar volle breedte. We willen met deze persoonsprijs aandacht geven aan de innovatieve persoon die echt impact maakt binnen de industrie.”

De jury van de award bestond uit vier experts op het gebied van leren en ontwikkelen. Jan Rijken, directeur van CrossKnowledge, Jorien Castelein, CEO Blink, Hans Schuurmans, CEO SkillsTown en de winnaar 2017 François Walgering, eigenaar MOOCFactory.

Lees hier een interview met Esther Burger over zelforganisatie bij T-Mobile.

Esther Burger is een van de sprekers tijdens het event Zelfsturing: lessons learned om er een succes van te maken. Naast T-Mobile krijgt u op het event een kijkje in de keuken bij de gemeente Hollands Kroon, Kesselaar & Zn en BvdV Advocaten.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.