Logo
  • Nieuws
  • 17 juli 2017
  • Bron: JLL

Breng uw stem uit voor de JLL Winning Workplace Award 2017

Wie gaat de JLL Winning Workplace Award 2017 winnen? U kunt meebeslissen door een stem uit te brengen op een van de zes genomineerden: Accenture, De Volksbank, Enexis, Plantronics, TravelBird en VGZ. Stemmen kan tot 30 augustus.

Beeld Breng uw stem uit voor de JLL Winning Workplace Award 2017

De Winning Workplace Award wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. Dit jaar is het thema ‘Human Experience’; het draait om de eindgebruiker en hoe deze gefaciliteerd en gemotiveerd wordt door de werkomgeving.

Drie finalisten

Het aantal publieksstemmen zal uiteindelijk samen met het oordeel van een speciaal samengestelde jury bepalend zijn voor de selectie van drie finalisten. De ‘Winning Workplaces’ van deze drie finalisten zullen daarna bezocht worden door de jury. De jury spreekt tijdens deze bezoeken met het ‘winning workplace team’ van de organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Ook zal er worden gesproken met medewerkers van de organisatie om inzicht te krijgen in de praktijkervaringen met het concept. Op basis van de jurybezoeken wordt tijdens het congres Tomorrow@work op 16 november bekendgemaakt wie de winnaar is van JLL’s Winning Workplace Award 2017.

Ga naar de Winning Workplace Award website om uw stem uit te brengen.

Producttips

Ook interessant

Hoe Werk Verandert 2.0
Download de gratis whitepaper