Logo
  • Download
  • 21 maart 2016

Goed doen met je pensioen

Milieu, mensenrechten, sociaal, engagement, governance. Mooie termen met een groot moreel appèl, zodat het bijna niet anders kan dan dat je hier aan mee moet willen doen. Maar ‘duurzaam’ of ‘groen’ beleggen; wat houdt dat in en kan dat ook met je pensioen? En moet je dat wel willen?
Beeld Goed doen met je pensioen

Download

Type:
PDF
Grootte:
4 pagina's
Download
Aangeboden door:
BeFrank

Oscar van Zadelhoff, productmanager bij BeFrank, onderzocht de mogelijkheden van verantwoord beleggen. Wat is het precies en wat zijn de wettelijke kaders? Hoe maak je de afweging om duurzaam te gaan beleggen? Hij geeft hier enkele handvatten voor. En hoe is verantwoord beleggen toe te passen binnen een pensioenregeling?

Bron: Het artikel is onlangs verschenen in vakblad Pensioen & Praktijk.

BeFrank is een moderne online pensioenuitvoerder en biedt werkgevers een duidelijk pensioen tegen lage kosten. We doen er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Zowel werkgever als werknemer hebben eenvoudig realtime inzicht in alle pensioengegevens. Zo willen we pensioen weer dichter bij mensen brengen.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.