Logo
  • Nieuws
  • 21 april 2014

UNIT4 introduceert nieuwe vorm van HR- en salarisdienstverlening

Om aan de behoefte van organisaties die geen salarisadministrateur in dienst hebben te voldoen. UNIT4 Managed Payroll Easy is een alles-in-één pakket dat volledige uitbesteding van de salarisverwerking omvat; de HR-administratie gebeurt via een online Selfservice portaal.

Beeld UNIT4 introduceert nieuwe vorm van HR- en salarisdienstverlening

Payroll Easy is speciaal ontwikkeld voor organisaties met vijftig tot tweehonderd medewerkers. Boekhouders, administrateurs of HR-medewerkers verzorgen daar vaak de salarisverwerking naast hun eigen werkzaamheden. Het combineren van taken of een minimale bezetting kan de continuïteit en kwaliteit van de salarisverwerking bedreigen. Ook specifieke kennis van wet- en regelgeving ontbreekt of is lastig up-to-date te houden.

Zelfwerkzaamheid

Met de nieuwe vorm van dienstverlening kunnen deze bedrijven hun HR-administratie eenvoudig en efficiënt automatiseren aldus Aldo Veenstra, directeur UNIT4 HR Solutions. UNIT4-professionals nemen de kennisintensieve salarisverwerking voor hun rekening. De medewerkers en managers krijgen, net als de HR-organisatie, toegang tot een online omgeving: UNIT4 Personeel & Salaris. Dat vergroot de zelfwerkzaamheid van de managers en medewerkers. Via dit portaal kunnen ze altijd en overal informatie opvragen, digitale loonstroken inzien, mutaties invoeren en verzuim- en verlofaanvragen indienen.

Kostenefficiënt

Volgens Veenstra is het meer dan alleen een loonstrook. “Het brengt de HR- en salarisadministratie volledig op orde en het is betrouwbare handen.  We hebben jarenlang ervaring in huis op het gebied van salaris en software om organisaties te helpen kostenefficiënt om te gaan met hun tijd. Onze Managed Payroll Services zijn ISAE 3402 type II gecertificeerd. Ook hebben onze salarisadministrateurs een NIRPA-certificering.“

Kijk voor meer informatie op: http://www.unit4.nl/managed-payroll-easy

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.