Logo
  • Nieuws
  • 12 augustus 2017

Top 10 Happy Buildings: staat uw werkplek er tussen?

In de top 10 van de Happy Building Index staan gebouwen waar medewerkers graag in willen vertoeven, die mensen met elkaar in contact brengen en die hen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Beeld Top 10 Happy Buildings: staat uw werkplek er tussen?

'Een etalage van écht duurzame gebouwen,' aldus de initiatiefnemers Stichting Happy Building Index en de coalitie Gezonde Gebouwen. 'Dit gevoel van geluk wordt vergroot door gebouwaspecten zoals een goed binnenklimaat, daglichttoetreding en horeca- en groenvoorzieningen in en om de gebouwen. En de wetenschap dat het gebouw het milieu zo weinig mogelijk belast.’

Gebruikers kunnen een gebouw op meerdere aspecten beoordelen door een cijfer van 1 t/m 10 te geven. Beoordelingen worden weergegeven als een review. Het gemiddelde van de verschillende reviews bepaalt de plaats van het gebouw in de Happy Building Index.

Top 10 Happy Buildings

1. DIFFER, Eindhoven 9.3

2. Eneco World 9.2

Op het event Tomorrow@work op 16 november 2017 vertelt Marcel Boltjes van Eneco waarom dit gebouw zo hoog scoort en hoe u dat kunt vertalen naar uw eigen werkomgeving.

3. ASR Hoofdkantoor, Utrecht 9.1

4. Kantoor Alliander, Duiven 9.1

5. Stadskantoor, Venlo 9

6. tot2021, Apeldoorn 8.9

7. The Edge, Amsterdam 8.9

8. Montessori College, Nijmegen 8.9

9. Huis de Wiers, Nieuwegein 8.9


10. Zielhorsterweg 73, Amersfoort 8.9

De Happy Building Index beschikt over een database van ruim 10.000 gebouwen en brengt gebouwen in kaart met minimaal energielabel C. Als eigenaar, belegger, assetmanager en/of gebruiker kunt u de informatie bij deze gebouwen aanvullen. U kunt ook nieuwe gebouwen toevoegen. Eens per jaar wordt de Happy Building Award uitgereikt aan de eigenaar van het gebouw met de hoogste plaats in de Happy Building Index.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.