Logo
  • Nieuws
  • 12 september 2019

De HR Podcast – Afl. 2 Engagement meten met taalanalyse

De tweede aflevering van de nieuwe HR Podcast, van de makers van HR Academy en HR Praktijk is verschenen. De technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan razendsnel. Die brengen volop innovaties, ook op het gebied van human resources management. De nieuwe HR Podcast bespreekt elke twee weken met deskundigen en HR-professionals innovaties met impact op HR. Zodat u weet wat er speelt en wat er op u af kan komen.

Beeld De HR Podcast – Afl. 2 Engagement meten met taalanalyse

De nieuwe aflevering van de HR Podcast gaat over engagement van medewerkers meten met taaltechnologie. Met tekstanalyse van het e-mailverkeer is het 'willen' van medewerkers realtime en voortdurend te meten. En dat geef inzichten die bijdragen aan het verhogen van plezier en prestaties. Specialist in automotive informatie VWE maakt er gebruik van. HR director Erwin Brik vertelt over de ervaringen.

Luister onderweg, op het werk of thuis op Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, gewoon in je browser of in je favoriete podcast app.

Wil je geen aflevering missen, abonneer je dan via je app op de HR Podcast. Kijk voor alle meer info op www.hrpodcast.nl

 

.

 

HR Academy - Kennis op niveau! HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan je op de hoogte moet zijn. Daarom helpt HR Academy je om in jouw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in je vak. Daarvoor bieden we je hoogwaardige opleidingen om je kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.