Logo
  • Download
  • 15 april 2019

Vitaliteit, zo maak je er werk van

Steeds meer organisaties – met name de HR-professionals – buigen zich over de vraag: Hoe houd je medewerkers gemotiveerd en vitaal? Dit wordt niet alleen gedreven door marktomstandigheden als hogere pensioenleeftijden, snelle technologische ontwikkelingen en problemen om goed gekwalificeerde en getalenteerde medewerkers te vinden. Een succesvolle organisatie kan niet zonder vitale medewerkers. Ze zijn creatiever, loyaler, werken beter samen en zijn minder vaak ziek.
Beeld Vitaliteit, zo maak je er werk van

Download

Type:
PDF
Grootte:
27 pagina's
Download

Uit de HR Benchmark 2019 van Visma | Raet blijkt dat het formuleren van een beleid of programma gericht op een gezondere organisatie niet genoeg is. Gebrek aan tijd, budget en draagvlak staan de uitvoering van de plannen vaak in de weg. En dat is jammer. Want onderzoek wijst uit dat als je je leefstijl maar iets verbetert, dat al een groot effect geeft. En dat als je een vitaliteitsbeleid voert, zich dat ook concreet uitbetaalt. In een lager verzuim bijvoorbeeld.

Download de gratis whitepaper

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.