Logo
  • Download
  • 3 april 2018

Special Raet HR Benchmark 2018: hoe blijven medewerkers inzetbaar?

De tevredenheid van medewerkers op de werkvloer is volgens 31 procent van de HR-professionals en 33 procent van de bestuurders de afgelopen drie jaar toegenomen. Dit en meer blijkt uit het jaarlijkse Raet HR Benchmarkonderzoek.
Beeld Special Raet HR Benchmark 2018: hoe blijven medewerkers inzetbaar?

Download

Type:
PDF
Grootte:
34 pagina's
Download
Aangeboden door:
Raet

Maar hoe denken medewerkers daar zélf over? Waar krijgen ze energie van en hoe halen ze het beste uit zichzelf? En wat is hierin de taak van de werkgever? De Raet HR Benchmark Employability Special geeft antwoord op deze - en meer – vragen en laat zien hoe vakgenoten werken aan duurzame inzetbaarheid.

Raet is marktleider op het gebied van software voor Human Capital Management en personeelsadministratie. De HR-software van Raet, Youforce, is gebaseerd op het IT-concept Software as a Service (SaaS) en ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van Human Capital Management als onderdeel van de organisatiestrategie.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Special Raet HR Benchmark 2018: hoe blijven medewerkers inzetbaar?
Actuele HR-trends door de ogen van medewerkers, zzp’ers, HR-professionals en bestuurders

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.