Logo
  • Achtergrond
  • 5 november 2015
  • Diana Bossema, Robidus

Webinar: Tips voor effectieve duurzame inzetbaarheid

Aanpassingsvermogen lijkt het sleutelwoord voor de arbeidsmarkt. Voor zowel werkgever als werknemer. Wie leert om met verandering om te gaan, blijft interessant voor de andere partij. Het webinar, gehouden op 5 november 2015, ging in op een van de grote vraagstukken van deze tijd; 'Hoe houdt u mensen gemotiveerd en betrokken bij het werk?'

Als werkgever is het belangrijk om u bezig te houden met arbeidsperspectief en duurzame inzetbaarheid. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een leven lang leren te faciliteren en werknemer te ondersteunen als het thuis even wat moeilijker gaat. Iedereen die uitvalt is een enorme kostenpost voor zowel u als werkgever als voor de Nederlandse maatschappij. Er valt veel geld te besparen wanneer u effectief aan de slag gaat met sturen op volledige arbeidsparticipatie.

In het webinar dat gehouden werd op 5 november j.l. gaf Gijs van Zon, HR Controller bij Robidus, tips om effectief om te gaan met arbeidsperspectief en duurzame inzetbaarheid.

Kijk hieronder het webinar terug en leer, aan de hand van best practices en voorbeelden, hoe u de arbeidsparticipatie van uw werknemers kunt verhogen.

Video van Webinar Effectieve duurzame inzetbaarheid

De diensten van Robidus verlagen uw risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid door optimale benutting van wettelijke regelingen en het sturen op inzetbaarheid.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.