Logo
  • Nieuws
  • 21 september 2018

Tijdens de Week van het Werkgeluk dagelijks een goed gesprek

Tijdens de Week van het Werkgeluk - 24 september tot en met 28 september - gaat motivatiespreker Arianda Schepens dagelijks rond lunchtijd in gesprek met een indrukwekkende gast. Een huisarts, trainer, communicatieadviseur, docent en veelzijdige zzp'er vertellen over werk, geluk, druk en de passie voor hun vak. 

Beeld Tijdens de Week van het Werkgeluk dagelijks een goed gesprek

Om het recept voor werkgeluk kort te omschrijven is best lastig vertelt huisarts Dennis van Veenendaal in één van de interviews. Hij ziet in zijn praktijk regelmatig patiënten die worstelen met een goede balans tussen werk en privé. Huisarts én wandeldokter Dennis stelt dat de essentie van het vinden van die goede balans ook zit in het maken van scherpe keuzes. Naast dit interview ook gesprekken over werkgeluk in Qatar, werkdruk in het onderwijs, waarom vrijheid gelukkig maakt en de impact van een burn-out.

www.arianda.nl

Week van het Werkgeluk

Investeren in werkgeluk loont. In de eerste plaats voor medewerkers. Want gelukkige medewerkers zijn gezonder, vitaler, vrolijker, socialer en succesvoller. Maar ook voor organisaties. Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken, productiever, coöperatiever, creatiever en innovatiever. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burn-out. We zijn in Nederland behoorlijk gelukkig, maar het werkgeluk blijft achter. Daarom kan meer aandacht voor werkgeluk het verschil maken. Door de laatste week van september, van 24 tot en met 28 september, uit te roepen tot Week van het Werkgeluk wil de organisatie dit thema bij zoveel mogelijk organisaties op de kaart zetten.

Producttips

Volg HR Praktijk

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste HR-nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.