Logo
  • Download
  • 20 augustus 2018

Whitepaper Mobiliteitsbeleid

Welke mogelijkheden heb ik als werkgever om duurzamer reizen te stimuleren? Kan ik meer werknemers op de fiets krijgen? Welke trends en ontwikkelingen zijn er nu? Heb ik voldoende inzicht in het reisgedrag van mijn werknemers? Dit whitepaper geeft antwoord op vragen die wij in de praktijk tegenkomen, aangevuld met praktisch toepasbare tips voor HR-professionals.
Beeld Whitepaper Mobiliteitsbeleid

Download

Type:
PDF
Grootte:
11 pagina's
Download
Aangeboden door:
TURNN

Iedere organisatie heeft een aantal regelingen die voor het personeel gelden; dit kan een goed doordacht beleid zijn, dat structureel wordt gemonitord. Vaker zijn het echter een aantal los van elkaar staande regelingen, met kilometervergoedingen voor woon-werkverkeer en declaratieformulieren voor zakelijke reizen. Houd het huidige beleid tegen het licht en ontwikkel een mobiliteitsbeleid dat past bij wat jij als werkgever belangrijk vindt en uit wilt stralen.

TURNN ontzorgt organisaties met vraagstukken rondom mobiliteit. Wij onderzoeken de mogelijkheden en adviseren over een passend beleid met aanvullende diensten, zoals een mobiliteitskaart of fietsstimuleringsprogramma. Als ervaren externe adviseur denken wij mee en brengen de knelpunten, kansen en behoeften van medewerkers in kaart.

Producttips