Logo

Yoores | Recruitment Solutions

 

Visie

Dagelijks werken we op basis van onze visie om maatschappelijk verantwoord recruitment oplossingen aan te bieden waar people, planet en profit het hart vormen. Niet voor niets schenken we blijvend aandacht aan de gezondheid en veiligheid van onze mensen. Ook stimuleren we de ontwikkeling van medewerkers, zowel op individueel niveau als in teamverband en creëren we een werkomgeving waarin aandacht is voor arbeidsomstandigheden met een positieve work/life balance. Bij het werven van nieuwe teamleden gaan we altijd uit van de toegevoegde waarde op individueel niveau en laten we nooit sekse, afkomst of leeftijd meewegen in de werving.

Missie

Het liefst zijn we een verlengstuk van je HR team en leveren we alles op maatwerk én client-branded, dankzij onze grote flexibiliteit en capaciteit. Voortgekomen vanuit een steeds complexer wordende vraag naar recruitment oplossingen, zijn wij van mening dat mensen de basis en het meest belangrijke kapitaal zijn van elke organisatie. Welke uitdagingen je ook tegenkomt binnen het recruitmentproces, wij hebben een oplossing. Onze missie is om het recruitmentproces van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. Wij noemen dat Empowering Recruitment.

Yoores als werkgever

Yoores is een ambitieuze en dynamische recruitment service provider gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Curaçao. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van RPO: Recruitment Process Outsourcing, Recruitment Marketing, Employer Branding en Consultancy. Binnen Yoores heerst een open bedrijfscultuur waar eerlijke communicatie en eigen initiatieven zeer gewaardeerd worden. Iedereen is welkom om mee te denken, ideeën in te brengen en deze ook te realiseren. Korte lijnen zijn bij een snelgroeiende en innovatieve organisatie als Yoores essentieel. Een goede samenwerking is hierbij vanzelfsprekend en onmisbaar. Werken bij Yoores betekent werken in een laagdrempelige organisatie met korte lijnen en een transparante en informele sfeer. Onze prioriteit ligt bij het overtreffen van de verwachting van onze klanten.

 • Nieuws
  Beeld HR verwacht dit jaar nog meer vacatures

  HR verwacht dit jaar nog meer vacatures

 • Nieuws
  Beeld Hoe vervult u uw vacatures?

  Hoe vervult u uw vacatures?

 • Video
  Beeld Integrale Recruitment Marketing

  Integrale Recruitment Marketing