Logo

Reisbalans | Al uw zakelijke mobiliteit in één keer geregeld

Met ruim 160.000 medewerkers van veelal grote werkgevers is Reisbalans de grootste zakelijke mobiliteit dienstverlener in Nederland. Wij maken flexibel reizen voor onze gebruikers eenvoudig, toegankelijk en zorgeloos.

Wat is Reisbalans?

Reisbalans is een oplossing om al uw zakelijke mobiliteit in één keer te regelen. We maken alle vormen van mobiliteit toegankelijk voor uw medewerkers, registreren (automatisch) de transacties van ritten en declaraties en verzorgen alle administratie voor u.

Sleutel tot mobiliteit

Flexibele mobiliteit aanbieden betekent dat u kunt variëren in wat u vergoedt en meebewegen met het reisgedrag van uw medewerkers. Daarom werken we niet alleen samen met verschillende grote mobiliteitsaanbieders, maar leveren we ook fysieke mobiliteit in de vorm van alle soorten deelauto’s, deelfietsen, leasefietsen en zelfs fietsen via een customized fiets webshop. Reisbalans wil toegang geven tot alle vormen van mobiliteit en staat daarom open voor ontsluiting van bestaande en nieuwe mobiliteitsleveranciers van klanten.

Makkelijke registratie en declaratie

Al deze reisbewegingen worden gemakkelijke en grotendeels automatisch geregistreerd d.m.v. een werknemersportal, mobiliteitskaart en app. De app kan eenvoudig reizen registreren middels GPS waardoor zakelijke ritten amper tijd kosten om te declareren. Met onze declaratiemodule is ook het declareren van handmatige ritten of andere kosten (zoals lunch of bloemen) kinderspel. Met onze mobiliteitskaart worden OV-ritten automatisch opgeslagen en kunnen gebruikers de ritten snel via ons systeem bekijken en toevoegen.

Minder administratie en meer overzicht

Met één werkgeversportal dashboard en één factuur ontstaat overzicht en inzicht op alle mobiliteit binnen de organisatie. Volledig fiscus-proof en geschikt voor o.a. saldering, uitruilen en mobiliteitsbudgetten. We bieden een API koppeling met een HR administratie pakket waardoor alle HR mutaties automatisch doorlopen. Daarnaast bieden we ook een koppeling met het salarisadministratiepakket waardoor privé reizen, inhoudingen en uitkeringen direct met het salaris van medewerkers worden verrekend.

Bent u geïnteresseerd in wat Reisbalans voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

  • Nieuws
    Beeld Deze 3 trends in mobiliteit beïnvloeden uw organisatie

    Deze 3 trends in mobiliteit beïnvloeden uw organisatie