Logo

MyCademy | 100% grip op de kennisontwikkeling van je personeel

Het is voor vrijwel elk bedrijf een uitdaging om de kennis van hun professionals op peil te houden. De ontwikkelingen gaan razendsnel en wie niet meegaat heeft geen toekomst.

Maar hoe zorg je dat kennisontwikkeling niet al na 2 maanden versloft en hoe houd je de administratieve last van trainingen zoeken, goedkeuren en de facturatie weg bij HR? Het MyCademy LMS + online academy vermindert administratie en geeft je overzicht over de voortgang van het leren en het kennisniveau binnen je bedrijf.

Door de combinatie van een hypermodern LMS, geïntegreerde Learning Market Place met 4.000+ branchespecifieke trainingen (e-learning, klassikaal, micro learning, etc.) en onze functie als opleidingsintermediair bieden wij een uniek concept. Met persoonlijke begeleiding helpen we jullie om continue kennisontwikkeling écht succesvol te maken. En dat zorgt gegarandeerd voor blijvend concurrentievoordeel.

Het MyCademy platform is budgetneutraal. Door flink inkoopvoordeel en tijdsbesparing voor HR verdien je de investering zo terug. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

 • Achtergrond
  Beeld Zo vind je wel de tijd en energie voor kennisontwikkeling

  Zo vind je wel de tijd en energie voor kennisontwikkeling

 • Achtergrond
  Beeld Hoe kies je een online academy?

  Hoe kies je een online academy?

 • Case
  Beeld Persoonlijk leertraject bij InWork: loopbaanpaden en integrale aanpak

  Persoonlijk leertraject bij InWork: loopbaanpaden en integrale aanpak