Logo

IMK Opleidingen | Cursus, training en opleidingen

Over IMK Opleidingen

Talentontwikkeling betekent bij IMK Opleidingen meer dan het trainen van vaardigheden en het bijspijkeren van kennis. Door ook aan de slag te gaan met zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen, ontstaat meer grip op de functie. Van medewerker tot directeur; iedereen kan zijn verantwoordelijkheid nemen en een meerwaarde vormen voor zijn organisatie.
Onze programma’s worden door klanten hoog gewaardeerd. Cedeo meet een klanttevredenheidsscore van 96,7% voor ons open programma en voor onze maatwerkprogramma’s zelfs een score van 100%.

Missie

Wij streven ernaar organisaties beter te laten presteren door inzichten en vaardigheden van mensen te ontwikkelen, zodat hun gedrag effectiever wordt. We hebben een hechte vertrouwensrelatie met onze klanten.

Doelgroep

Onze programma’s zijn uitermate geschikt voor praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. We zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen op mbo+ werk- en denkniveau en een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

Inhoud

IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Klantgerichtheid & Sales, HR Management en Medezeggenschap.
Alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor uw organisatie, inclusief opleidingen met diploma’s. Door de onderwerpen op maat te kiezen en voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk te gebruiken, krijgt u een programma dat niet alleen functioneel is, maar ook een positief effect heeft richting de gewenste bedrijfscultuur.

Trainers

Trainers van IMK Opleidingen zijn professioneel, betrokken, enthousiast, integer en praktijkgericht. U kunt altijd trainers verwachten met ervaring, die een vertaalslag maken naar de praktijk en waarbij u zich meteen begrepen voelt. De persoonlijke feedback die u krijgt, is oprecht en opbouwend, zodat u de dagelijkse praktijk met meer kennis, inzicht en zelfvertrouwen tegemoet kunt treden. Wij selecteren onze trainers zeer zorgvuldig en ze scoren bij klanten minimaal een 8,6.

 • Opinie
  Foto <a href="/denise-rosken">Denise Rösken</a>

  6 belachelijk simpele manieren om 'NEE' te zeggen

 • Opinie
  Foto <a href="/sharon-peters">Sharon Peters</a>

  Trainen op de werkvloer werkt echt: 'Ik kan nooit eens rustig mijn werk doen!'

 • Opinie
  Foto <a href="/bert-pol">Bert Pol</a>

  Sollicitant blij met afwijzing

 • Opinie
  Foto <a href="/bert-pol">Bert Pol</a>

  Opleiden: eerst werken aan inzicht, vervolgens aan vaardigheden

 • Opinie
  Foto <a href="/harm-hilgevoord">Harm Hilgevoord</a>

  Laat mensen boven hun functie uitstijgen

 • Opinie
  Foto <a href="/harm-hilgevoord">Harm Hilgevoord</a>

  Goed delegeren is iets anders dan ik dacht

 • Opinie
  Foto <a href="/helena-torrado">Helena Torrado</a>

  'HR is een blok aan het been'