Logo

D&B The Facility Group | Integraal facilitair dienstverlener

D&B The Facility Group / Integraal Facilitair Management / Hospitality / Security / Catering / Schoonmaak

D&B The Facility Group richt zich met haar dienstverlening met name op ambitieuze corporate opdrachtgevers en hoogwaardige vastgoedomgevingen. De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van talent. D&B The Facility Group is in staat om met haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening een maximale bijdrage te leveren aan een geweldige werkomgeving. Zo een plek noemen zij: A-Great-Place-To-Be.

D&B The Facility Group is in 1993 opgericht. Met 500+ gastgerichte professionals is D&B specialist op de volgende deelgebieden:

Security
De objectbeveiligers van D&B worden getraind volgens de veiligheidsmethodiek Predictive Profiling. Zij hebben tevens een belangrijke focus op customer intimacy en hospitality. De security van D&B vormt een daadwerkelijk unieke propositie in de beveiligingsmarkt.

Hospitality
Was binnen de facilitaire dienstverlening hospitality enkele jaren geleden nog een nice-to-have, de huidige generatie rekent op dienstbereidheid en een continue drang naar klanttevredenheid als onderdeel van een unieke ontvangst.

Catering
Cateringonderdeel We Canteen vormt bedrijfsrestaurants om tot eigentijdse foodcourts waar mensen kunnen genieten van ècht lekker, gezond en gevarieerd eten. Op locatie bereid en geserveerd door lokale ondernemers.

Cleaning
Een schone werkomgeving heeft een positief effect op de productiviteit, de gezondheid en het werkplezier van medewerkers. De schoonmaak wordt deels zichtbaar ingezet om verbinding te hebben met de klant en te begrijpen wat de wensen zijn.

Facility Management
De wijze waarop de facilitaire dienstverlening in de werkomgeving wordt vormgegeven, vormt een elementair onderdeel in het creëren van A-Great-Place-To-Be. Een omgeving waarin medewerkers excelleren, waarin talent floreert en waardoor gasten geïnspireerd raken.

Office Support
In het hedendaagse kantoor, met de dynamiek van elkaar ontmoeten, samen vergaderen, activiteit-gebaseerd werken, is een proactieve supportmedewerker niet langer weg te denken. Verhuizingen, vergaderzaal opstellingen aanpassen, vervangen van verlichting en oplossen van storingen zijn binnen de facilitaire dienstverlening aan de orde van de dag.

Facility Service Desk
Een centrale service desk neemt in een omgeving waar flexibel gewerkt en vergaderd wordt een steeds prominentere rol in. Dit is de plek waar iedere medewerker met alle vragen, op- en aanmerkingen welkom is.

Mobility
D&B The Mobility Group is een echte vakspecialist op alle onderwerpen die raken aan mobiliteit en vervoer. Of het nu gaat om chauffeursdiensten, valet parking, parkeerbegeleiding, shuttle services of het volledig uit handen nemen van alle mobiliteitsactiviteiten rondom een event.

 • Achtergrond
  Beeld 5 tips om de millennial aan uw organisatie te binden

  5 tips om de millennial aan uw organisatie te binden

 • Persbericht
  Beeld Lisanne Kraal aan de slag bij WE CANTEEN als scout lokaal ondernemerschap

  Lisanne Kraal aan de slag bij WE CANTEEN als scout lokaal ondernemerschap

 • Persbericht
  Beeld We Canteen opent proeftuin in monumentaal Heempark

  We Canteen opent proeftuin in monumentaal Heempark

 • Persbericht
  Beeld World Trade Center Amsterdam krijgt innovatieve schoonmaakwagens

  World Trade Center Amsterdam krijgt innovatieve schoonmaakwagens

 • Persbericht
  Beeld Bedenkers proactieve beveiligingsmethodiek Predictive Profiling in Nederland

  Bedenkers proactieve beveiligingsmethodiek Predictive Profiling in Nederland

 • Persbericht
  Beeld Schiphol holiday valet parking wint consumer award 2015

  Schiphol holiday valet parking wint consumer award 2015

 • Persbericht
  Beeld D&B The Facility Group lanceert nieuwe wervingssite

  D&B The Facility Group lanceert nieuwe wervingssite