Logo
  • Nieuws
  • 8 juni 2017

Kim Nathan aangesteld als HR Manager bij Werkspot

Kim Nathan (53) is per 1 april aangesteld als HR Manager bij klusplatform Werkspot en haar internationale label Instapro. Kim maakt deel uit van het management en is verantwoordelijk voor het opzetten van de HR strategie. Deze rol is cruciaal voor Werkspot, aangezien het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid is en ook voor de toekomst grote ambities heeft.

Beeld Kim Nathan aangesteld als HR Manager bij Werkspot

Kim was voorheen 12 jaar organisatieadviseur bij KPMG op het gebied van verandermanagement en heeft daarna 2 start-ups in de retail opgezet. In haar rol bij Werkspot richt Kim zich enerzijds op een professionaliseringsslag van de HR-taken en anderzijds op het begeleiden van de verdere groei.

Kim: “Ik vind de energie en drive om te innoveren bij Werkspot geweldig. Hoewel Werkspot al lang geen start-up meer is, heerst hier wel die typische positieve start-up mentaliteit. Wij willen dat de cultuur intact blijft, ook nu we steeds groter worden. Een voorbeeld van onze cultuur is dat wij medewerkers stimuleren om ambitieuze doelen te stellen en met nieuwe ideeën te komen. Voor medewerkers van het eerste uur is dat een vanzelfsprekendheid, de uitdaging is om nieuwkomers aan te nemen die deze mentaliteit ook hebben en weten vast te houden in een groeiende organisatie. Ons doel is om net zo’n uitdagend bedrijf te zijn om voor te werken als Google of Netflix.”

Ronald Egas, CEO van Werkspot/Instapro: “Tot 120 mensen zijn wij als management zelf verantwoordelijk geweest voor HR en hebben we Core Values en Objectives & Key Results ingevoerd. Een belangrijke inspiratiebron hiervoor zijn snelgroeiende succesvolle online bedrijven. Nu is het moment aangebroken om dit echt professioneel te regelen. Wij zochten een HR Manager die focust op de mensen en cultuur in plaats van processen en systemen. Kim is iemand die zelf verantwoordelijkheid neemt om Werkspot een geweldige plek te houden om te werken. Ze is gestart met persoonlijke gesprekken met alle 120 medewerkers en op basis daarvan gaan we samen de HR-doelstellingen vaststellen. Voor Werkspot is HR essentieel voor het succes.”

 

 

Producttips