Logo
  • Nieuws
  • 19 december 2016
  • Bron: NPDI

Bent u die werkgever die creatief omgaat met de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers?

Bent of kent u een werkgever die prioriteit geeft aan goede prestaties, hoge productiviteit, klanttevredenheid, kwaliteit, een prettige werksfeer en gemotiveerde en vitale werkenden? Een organisatie die kan dienen als voorbeeld voor andere werkgevers? Geef uzelf of die organisatie dan nu op voor de Kroon op het Werkprijs 2017.

Beeld Bent u die werkgever die creatief omgaat met de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers?

Op 31 mei 2017 reikt juryvoorzitter Richard Weurding, directeur Verbond van Verzekeraars, de 17e Kroon op het Werk uit, een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI).

Geef uw organisatie op of draag een andere organisatie voor. Iedere organisatie waar minimaal 15 mensen werken kan meedoen van groot tot klein, van commerciële bedrijven tot non-profit instellingen. Van organisaties die al hun sporen hebben verdiend, tot werkgevers die willen weten hoe goed ze het nu eigenlijk doen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 15 maart 2017.  TNO doet de voorselectie van de kandidaten met gevalideerde vragenlijsten. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over waaruit de jury een winnaar kiest.
 

 

Producttips